Изложба – „Деца деци за новогодишњи осмех“

16.12.2021.


Изложба – „Деца деци за новогодишњи осмех“

Ближе се новогодишњи празници, сви су већ узбуђени и жељно очекују празнике и поклоне. У предпразничном духу, ученице библиотечке секције у договору са Мирјаном Дендић, стручним сарадником, осмислиле су и приредиле изложбу у холу школе.

Изложбу „ Деца деци за новогодишњи осмех“ припремиле су ученице Ђурић Софија и Ћосић Емилија Е41( електротехничар процесног управљања), а помоћ при постављању изложбе и украшавању кутка у холу школе помогли су Николов Никола и Николић Михајло Е13 (електротехничар енергетике). У улепшавању хола заједно са ученицима највише је учествовале наше раднице Маријана Ивановић и Александра Илић.

У школи је у току хуманитарна акција – „Деца деци за новогодишњи осмех“, где су на иницијативу ученичког парламента ученици заједно са одељенским старешинама припремили по један новогодишњи пакетић за децу жртве злостављања и занемаривања смештена у хранитељским породицама на територији Пожаревца.

Данас, 16.12.2021. године у 12 часова, чланови ученичког парламента са Пејчић Михајловић Милицом, стручним сарадником однели су пакетиће у Центар за социјални рад Пожаревац и лично предали деци. Преостали пакетићи ће се однети деци која су смештена у домовима. Дакле, свима онима којима је ово највише потребно.

Мирјана Дендић, стручни сарадник