Трибина „Живот нема репризу“

20.04.2022.


Трибина  „Живот нема репризу“

У уторак 19.04.2022.  у конференцијској сали Техничке школе са домом ученика „Никола Тесла“ у Костолцу „Удружење Милан Митић 1 у 10 милиона“ у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја организовало је трибину под називом „Живот нема репризу“. Пуно је случајева када се живот појединца и читаве њихове породице промени из корена у једној секунди.  Живот Пожаревљанина Милана Митића доживео је судбину последица те једне страшне секунде. 

На трибини су говорили Милан Митић, Данијела Божичковић Радуловић писац књиге о Милану Митићу и психолог Оливера Хајровић. Милан Митић  одржао је предавање, поделио са ученицима своје животно искуство и кроз свој лични пример и кроз приказан документарни филм дочарао  различите изазове и ризике. Предавању су присуствовали ученици завшних разреда са професорима.

Поводом овог пројекта наша школа је учествовала на конкурсу за  литерални и ликовни рад. Ученице које су награђене похвалницом и књигом за литерални рад су: Милица Велковски Е42 и Светлана Радовановић Е41. Њихов наставник ментор је Надежда Вулић.

Награђени ученици за ликовни рад су: Андријана Ђокић Е12 и Немања Илић Е12. Награђени ученици као награду добили су похвалницу, књигу и кацигу. Њихов наставник ментор  је Татјана Докмановић.

Честитамо награђеним ученицима и њиховим наставницима!