Сајам књига и Сајам образовања

28.10.2022.


Сајам књига и Сајам образовања

У четвртак,27.10.2022. године ТШДУ „Никола Тесла“ Костолац посетила је, присуствовала и учествовала на штанду Министарства просвете, у оквиру Сајма образовања на Сајму књига.

Помоћник министра Милан Пашић отворио је   традиционално Школски дан у оквиру Сајма књига и Сајма образовања и наставних средстава. Поред тога, у обиласку сајма помоћник је истакао да снага и вредност промена у образовању зависе од снаге и креативности свих оних који су непосредно укључени у образовање, као и да су протеклих дана током Сајма представљене различите активности и пројекти, који су постигнути заједничким радом Министарства, образовно-васпитних установа, запослених, ученика.

БЕОГРАДСКИ САЈАМ КЊИГА 2022. 

На штанду Министрства просвете, у оквиру Сајма образовања на Сајму књига, данас су се представљале ученичке задруге.

Међу задругама је била и наша ,,Теслин дом", која је регистрована за поправку и одржавање моторних возила и металске радове. На штанду су били Стојановић Зоран, директор задруге Теслин дом, Радовановић Јасминка, Пантић Снежана, Мијајловић Александар и ученици Павловић Андреја (М34) и Живковић Михајло (М34). 

За ученике које се истичу у ваннаставним активностима организована је посета Сајму књига и посета Сајму образовања, тако да су наши ученици били подршка тиму који је представљао  нашу школу на На штанду Министрства просвете, у оквиру Сајма образовања на Сајму књига.

 

Мирјана Дендић, стручни сарадник библиотекар